Miting Anti-Guvern si impotriva legilor

In jos

Miting Anti-Guvern si impotriva legilor

Mesaj  Gazistul la data de Vin Feb 03, 2012 4:30 pm

Sâmbătă, 4 februarie, la orele 18:00, toti ultrasii romani sunt asteptati în Piata Mare din Sibiu, urbea de pe malul Cibinului pentru libertate, dreptate si patrie.

Intalniri intre suporteri au mai fost. Intalniri intre ultrasii liberi, nu.

Trecand peste contextul tumultuos al Romaniei, sambata are loc cea mai importanta deplasare din viata oricarui ultras roman. Nu-i o deplasare pentru club, este o deplasare pentru noi. Pentru felul nostru de a fi. Pentru cei care stiu sa spuna “NU”, cand legi nedrepte si bastoane nemiloase te obliga sa taci. Pentru un fenomen care este mai legat de viata cotidiana decat de orice sport. Pentru cei care pot vedea dincolo de propaganda mass-mediei. Pentru cei LIBERI.
Pentru ca meritam.

Meritam sa ne luptam pentru noi si pentru ceea ce reprezentam. Ultima reduta neviciata dintr-o societate bolnava si indobitocita. Suflarea tineretului romanesc fara halena colorata politic. Glasuri virulente, care se-aud prin calusul pe care sistemul ni-l pune la gura. Pumni goi, indreptati catre cer, semn ca nu putem fi cumparati sau redusi la tacere prin represiune injusta.

O viata, o deplasare, un drum, un strigat comun.

Asociatia Suporterilor Romania
avatar
Gazistul

Mesaje : 553
Data de inscriere : 15/08/2010
Varsta : 29

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum