VREAU NOTE PENTRU ALLY-UP-UL LUI DEVEN MITCHELL
4 participanți
Pagina 1 din 1
minitehnicus- Mesaje : 267
Data de inscriere : 14/08/2010
Localizare : Medias
Re: VREAU NOTE PENTRU ALLY-UP-UL LUI DEVEN MITCHELL
care din ele?
Paul- Mesaje : 109
Data de inscriere : 18/08/2010
Varsta : 34
https://www.youtube.com/watch?v=0plTCLA2gBg&feature=player_embedded cred ca de acesta este vorba,buna Paul,ce mai faci,esti bine ?
da, l-am vazut dupaia la postul cu video si poze.
Eu sunt bine, ma straduiesc sa invat limba...in rest ma mai si relaxez ca mai apoi o sa incep si lucru. Sambata o sa ma duc la un meci de baschet aici.Din ce am vazut pana acum din filmari, au o atmosfera frumoasa acolo. Au un sef de galerie foarte talentat care reuseste sa bage toata sala in priza. Sper sa fie asa si meciul urmator.
Eu sunt bine, ma straduiesc sa invat limba...in rest ma mai si relaxez ca mai apoi o sa incep si lucru. Sambata o sa ma duc la un meci de baschet aici.Din ce am vazut pana acum din filmari, au o atmosfera frumoasa acolo. Au un sef de galerie foarte talentat care reuseste sa bage toata sala in priza. Sper sa fie asa si meciul urmator.
Paul- Mesaje : 109
Data de inscriere : 18/08/2010
Varsta : 34
Ca tot venii vorba de sef de galerie , Paul sa sti ca fost ultimul meci de la Brasov in care eu am condus galeria , eu am fost lider , dar m-am saturat , tot dureri de cap am la orice meci , nu mai pot continua asa , cu oameni care vin in galerie , care vin in deplasari si stau cu mainile in buzunar , jos , etc . Acum sa incercam sa gasim pe cineva care sa conduca galeria !
Gazistul- Mesaje : 553
Data de inscriere : 15/08/2010
Varsta : 35
Subiecte similare
» intalinrea suporterilor
» CSU SIBIU-GAZ METAN
» Gaz Metan Medias-Dinamo Bucuresti-2011
» FULARE PENTRU SUPORTERI
» Deplasarea galeriei la B C M Bucuresti
» CSU SIBIU-GAZ METAN
» Gaz Metan Medias-Dinamo Bucuresti-2011
» FULARE PENTRU SUPORTERI