intalinrea suporterilor
+38
silviujuju
cHoZ3n(FGM)
TheRobert97
catalin97
Anaxor
gicanu
victor
Spinu
adamu
Mitza
AlexandruG
#.Razna
bogdan_bcgmm
hory.1945
Lucian
cristina
DoRyNa
rusumedias
shuffle
aditarta
kimu
Catalin
Marius
ultras_medias_09
costin daniel
Alexutzzzu
Olimpiu
Nicalai
mihai_gazu
SoLiD
Paul
Gazistul
florin_med
Mircea
cineva
Maghiaru
micki
minitehnicus
42 participanți
Pagina 14 din 44
Pagina 14 din 44 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 29 ... 44
Re: intalinrea suporterilor
Cristina , in legastura cu confetiile eu zic ca nu conteaza culoarea . Poate sa fie si alba si neagra , albastra , verde .Daca sunt culori diferite se vad altcumva cand le arunci .
Gazistul- Mesaje : 553
Data de inscriere : 15/08/2010
Varsta : 35
@Gazistul: Atat vroiam sa stiu.....se rezolva pana la meciul cu Asesoft, su vrei sa luam si la Mures? eu as zice numai la meciurile de acasa. Ne vedem la sedinta, o sa intarziu vreo jum de ora, o ora dar o sa ajung ca sunt multe de pus la punct.
cristina- Mesaje : 78
Data de inscriere : 23/09/2010
Varsta : 38
Doar la meciurile de acasa .Am vazut ca ai intarziat astazi la sedinta , chiar atunci ma urcam pe bicicleta
Pai da am intarziat, da stii cum se spune......cei din urma vor fi cei dintai
Cristina , vei venii si tu cu noi la Mures ?
Lucian- Mesaje : 43
Data de inscriere : 11/09/2010
Varsta : 30
Localizare : Medias
Da Lucian voi veni si eu......se poate sa ratez eu un asemenea meci? Abia astept sa vad cum va fi
Cristina , imi poti lasa adresa ta de messenger ? a mea e forza_gaz_metan !
Abia astept meciul de maine
Si eu , abia astept , sper din tot sufletul ca toti mediesenii care vin cu noi sa incurajeze echipa . Jucatorii vor avea nevoie de incurajarile noastre . Trebuie sa strigam toti pentru a ne face auziti in sala de la Mures !
Foarte tare articolul din ziar de azi. Ma bucur ca o avut asa un succes initiativa. O sa aduc maine articolul sa il vedeti pentru cei care nu il stiti.
in ce ziar a aparut articolul?
Paul- Mesaje : 109
Data de inscriere : 18/08/2010
Varsta : 34
@ Paul:In MONITORUL DE MEDIAS.......se spun cam aceleasi lucruri care s-au spus si la Nova.O sa aduc maine ziarul. Zi faina tuturor!!
Haideti sa facem pentru meciul cu Asesoft ceva interesant , frumos , spectaculos....aveti ceva ideei ? Meciul v-a fi la Tv......
Un mesaj pentru jucatori....eventual o torta bagata in sala
hory.1945- Mesaje : 126
Data de inscriere : 20/10/2010
Varsta : 28
meci de poveste la mures! Felicitari echipei si in special lui Mitchell, care a inceput meciul cu un slam si l-a incheiat cu un alley-oop! Singurul regret este ca l-am pierdut pe Ivanovic pentru meciul cu Asesoft. Forta Gazu!
Paul- Mesaje : 109
Data de inscriere : 18/08/2010
Varsta : 34
Daca castigam,sarim toti in teren si petrecem alaturi de jucatori..nu mai conteaza nimic:D..FORZA GAZU
hory.1945- Mesaje : 126
Data de inscriere : 20/10/2010
Varsta : 28
Bravo baieti,ati fost super,suntem pe drumul cel bun dar mai avem mult de lucru,felicitari echipei,au fost tari,un adevarat show,pe viitor la toate meciurile de acasa trebuie sa facem mega show si spectacol in tribune,bravo tuturor. PS.trimiteti toate pozele.am nevoie de una buna pentru comentariul de pe seit
Ce are Ivanovic,a patit ceva?Paul a scris:meci de poveste la mures! Felicitari echipei si in special lui Mitchell, care a inceput meciul cu un slam si l-a incheiat cu un alley-oop! Singurul regret este ca l-am pierdut pe Ivanovic pentru meciul cu Asesoft. Forta Gazu!
Ne-a Mircea , pana la meciul cu Asesoft vor ajunge acele cartoane care le punem pe fiecare scaun ?
intalinrea suporterilor
RARES A PROMIS CA PANA LA MECI VOR FI GATA
Maghiaru- Mesaje : 314
Data de inscriere : 16/08/2010
Varsta : 52
Am vreo 10 imagini cu galeria , am o imagine in care era Paul pe teren.......dar nu stiu cum sa le pun aici....
Neata.....stie cineva de ce nu apare nimic pe numaibaschet? de cateva zile nu mai e actualizat nimic......pacat, ca as fi vrut sa las comentarii. Sunt foarte fericita pentru tot ce s-a intamplat ieri, si sunt foarte mandra de echipa si de galerie cu toate ca ar mai trebui lucrat un pic. Da nu e nimic, important e rezultatul zic eu.
Buna Cristina,am vb cu Adi Micinic,s-a retras de la NB,lucreaza acum la un alt proiect,mult mai curat si impartial,pe care il sustinem si noi,prin realizarea de transmisiuni live de la Medias a fiecarui meci,Adi si colegii lui vor sa transmita de pe seitul lor toate meciurile live
Pagina 14 din 44 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 29 ... 44
Pagina 14 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum