intalinrea suporterilor
+38
silviujuju
cHoZ3n(FGM)
TheRobert97
catalin97
Anaxor
gicanu
victor
Spinu
adamu
Mitza
AlexandruG
#.Razna
bogdan_bcgmm
hory.1945
Lucian
cristina
DoRyNa
rusumedias
shuffle
aditarta
kimu
Catalin
Marius
ultras_medias_09
costin daniel
Alexutzzzu
Olimpiu
Nicalai
mihai_gazu
SoLiD
Paul
Gazistul
florin_med
Mircea
cineva
Maghiaru
micki
minitehnicus
42 participanți
Pagina 36 din 44
Pagina 36 din 44 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 40 ... 44
Re: intalinrea suporterilor
Sunt super steagurile astea doua care s-au facut acum (cele aduse la Tg. Mures),insa parerea mea este ca batul este prea gros.Ar trebuii puse bete subtiri case sunt flexibile;).Mi-a spus si domnu Mircea ca o sa le schimbe,ca betele groase erau doar temporare pana gaseste altele
hory.1945- Mesaje : 126
Data de inscriere : 20/10/2010
Varsta : 28
Localizare : Medias
Sunt curios cum ne vom impartii maine . Fotbal si Baschet !
Gazistul- Mesaje : 553
Data de inscriere : 15/08/2010
Varsta : 35
Prima partidă transmisă de Digi Sport Plus va fi Meciul 1 al Finalei Diviziei A feminin dintre CSM Satu Mare şi ICIM Univ V. Goldiş Arad, marţi seară, cu începere de la ora 20:00. Miercuri de la ora 20:00 va fi transmis meciul dintre CSU Ploieşti şi BCM U Piteşti contând pentru Faza I a Playoffului masculin iar joi, 14 aprilie, de la aceeaşi oră va fi difuzat în direct meciul dintre Gaz Metan Mediaş şi CSM Oradea din cadrul aceleiaşi competiţii.
SoLiD- Mesaje : 50
Data de inscriere : 26/08/2010
Varsta : 32
Snake tu maine mergi la fotbal sau baschet ?
baschet
vin si eu la baschet.SA VINA CUPA SO VEDEM SI NOI:)))
Incepand de astazi 12.04 2011,nu se v-or mai discuta teme in legatura cu FOTBALUL PE ACEST FORUM !!! Despre fotbal discutati unde vreti dar nu AICI,acest forum este al BASCHETULUI.CINE NU SE CONFORMEAZA,V-A SUPORTA CONSECIINTELE !!!
Aha...Noi maine incercam sa ne impartim cumva...la fotbal si baschet...daca suntem cateva persoane ce nu putem venii maine la baschet....a doua zi putem intra daca venim la meciul 2 ?
Toti cei care vor sa sustina echipa ci cantece si incurajari,in mod civilizat,sunt bineveniti !!!
IN ACEASTA SEARA LA ORA 19 IN FATA SALII SPORTURILOR ! TOTI MEMBRII GALERIEI SUNT RUGATI SA SE PREZINTE CU TRICOURI ALBE ! MECIUL VA FI TRANSMIS DE DIGI SPORT !
Galerie Gaz Metan Medias
Salut.Ma numesc Birsan Robert si as vrea sa fiu si in galeria care sustine echipa de baschet ... eu merg si la meciurle de fotbal cu galeria...
Va Multumesc:)...
ForTza Gaz Metan Medias
Va Multumesc:)...
ForTza Gaz Metan Medias
TheRobert97- Mesaje : 2
Data de inscriere : 15/04/2011
Salut Robert,bine ai venit in haita Lupilor Negri,daca vrei si poti,de ex.poti sa vi luni 18.04 la ora 11 la sala sporturilor,noi plecam in deplasare la Oradea si esti binevenit si tu.Ai un mesaj pe MP .
Nea Mircea sper sa ne strangem vreo 30 la oradea .. la cat e plecarea la 10:30 sau 11:00
Lucian- Mesaje : 43
Data de inscriere : 11/09/2010
Varsta : 30
cand ii urmatorul meci????
Marius- Mesaje : 16
Data de inscriere : 12/09/2010
Luni,daca nu ma insel:)!
cu u mobitelco cluj jucam in semifinale!!!!!!!!!! fortza gazu
Marius- Mesaje : 16
Data de inscriere : 12/09/2010
FAN CLUB BASCHET LUPII NEGRI
Acesta este un site de baschet,iar discutiile despre fotbal sunt total interzise,pe acest site conform regulamentului de ordine interioara al lupilor negri.Discutiie despre fotbal vor fi sterse automat,iar cel care va scrie despre fotbal va fi banat si nu va mai putea posta pe acest site!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!speram sa continuam mai departe cu baschetul,iar doritorii de fotbal sa discute pe siteurile de fotbal.conducerea FAN CLUB LUPII NEGRI.
minitehnicus- Mesaje : 267
Data de inscriere : 14/08/2010
Si noi facem parte din aceasta asociatie LUPII NEGRI , si ce vedeti voi rau in cea ce scriem noi despre fotbal ? Majoritatea din galerie sunt cu fotbalul .
Unde e regulamentul acela , ca eu unul nu il vad... a fost inventat asa instant atunci trebe si postat...
Exista si alte topicuri sectinui pe acesti forum, chiar nu stiu dece toata lumea posteaza doar aici...
A si despre fotbal nu se vorbeste, da despre baschet se vorbeste??? ca eu inafara de data de inalnire data la cat se ne adunam ptr meci etc nu vad, o discutie despre jucatori antrenori campionat etc nu vad...
si gazistule vezi ca exista sectiunea alte sporturi , aici e despre intalnirile fan club...
P.s. daca tot ne spuneti de regulament, aplicati`l si aici si peste tot.
Exista si alte topicuri sectinui pe acesti forum, chiar nu stiu dece toata lumea posteaza doar aici...
A si despre fotbal nu se vorbeste, da despre baschet se vorbeste??? ca eu inafara de data de inalnire data la cat se ne adunam ptr meci etc nu vad, o discutie despre jucatori antrenori campionat etc nu vad...
si gazistule vezi ca exista sectiunea alte sporturi , aici e despre intalnirile fan club...
SoLiD a scris:Unde e regulamentul acela , ca eu unul nu il vad... a fost inventat asa instant atunci trebe si postat...
+1
PASTE FERICIT TUTUROR SI HRISTOS A INVIAT!!
cristina- Mesaje : 78
Data de inscriere : 23/09/2010
Varsta : 38
Sarbatori fericite tuturor.
Maghiaru- Mesaje : 314
Data de inscriere : 16/08/2010
Varsta : 52
Pana la urma cand jucam la Cluj in Play-OFF ? nu se discuta nimic despre deplasare ?
ati fost la Cluj? Cum a fost meciul? Pe langa faptul ca a fost strans, ca asta am putut vedea si eu la scor.
Paul- Mesaje : 109
Data de inscriere : 18/08/2010
Varsta : 34
Pagina 36 din 44 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 40 ... 44
Pagina 36 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum