intalinrea suporterilor
+38
silviujuju
cHoZ3n(FGM)
TheRobert97
catalin97
Anaxor
gicanu
victor
Spinu
adamu
Mitza
AlexandruG
#.Razna
bogdan_bcgmm
hory.1945
Lucian
cristina
DoRyNa
rusumedias
shuffle
aditarta
kimu
Catalin
Marius
ultras_medias_09
costin daniel
Alexutzzzu
Olimpiu
Nicalai
mihai_gazu
SoLiD
Paul
Gazistul
florin_med
Mircea
cineva
Maghiaru
micki
minitehnicus
42 participanți
Pagina 9 din 44
Pagina 9 din 44 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 26 ... 44
Re: intalinrea suporterilor
Va salut pe toti!! Imi pare rau ca am pierdut la Bucuresti dar asta e sper sa ne revenim pana la urmatorul meci de acasa. Chiar daca nu o sa pot sa vin ca o sa merg la nunta o sa fiu cu sufletul alaturi de voi si de baieti si sper sa ne vedem maine la sedinta daca o sa ma simt mai bine.Va pup pe toti si sa aveti o zi faina.Hai Gazu
cristina- Mesaje : 78
Data de inscriere : 23/09/2010
Varsta : 38
Ne vedem maine la sedinta
Lucian- Mesaje : 43
Data de inscriere : 11/09/2010
Varsta : 30
Localizare : Medias
Da. La ora 18
Gazistul- Mesaje : 553
Data de inscriere : 15/08/2010
Varsta : 35
Frumoasa galeria de la baschet.....s-a facut o treaba foarte buna.....speram pe viitor k vom fii mai multi si vom creea o atmosfera cat mai frumoasa....FORZA GAZU
hory.1945- Mesaje : 126
Data de inscriere : 20/10/2010
Varsta : 28
miercurea nu pot veni la nici o sedinta deoarece miercurea de la 17 am ore de mateȘ( sorry
bogdan_bcgmm- Mesaje : 4
Data de inscriere : 19/08/2010
DACA MAI VINE HORATIU IN GALERIE EU NU MAI VIN !! UITATI-VA CE FACE PUNE POZE CU TIMISOARA LA AVATAR ... IAM ZIS BA DC NU AI VENIT SI IN DEPLASARI A ZIS K NU VREA SI K NU-L INTERESEAZA BASKETU ACUAM VREA SA VIN DIN NOU DAK EL VINE EU NU MAI VIN !!!
Aici e galerie de baschet , nu ne intereseaza unde merge el in galerie la fotbal , fotbalul e fotbal , baschetul e baschet . Daca mergea la o echipa de baschet in galerie cum ar fi CSU , Cluj etc , asa luam masuri . Dar e treaba lui ce face la fotbal !
Pacat ca nu s-a tinut sedinta astazi , am fost 10 baieti .
Iata ce spune un suporter al echipei din Tg Mures,eu cred ca trebuie sa ne facem mai cunoscuti,mai ales sa fim in numar cat mai mare la meciurile televizate live si sa facem ceva show-uri inedite,
zapata a scris la 21 Octombrie 2010 08:37,felicitari clubului din mures pentru organizare si pentru felul in care incearca sa atraga suporterii langa echipa si modul incare comunica cu acestia.... in plus se pare ca anul acesta tg mures va castiga si batalia galeriilor din moment ce la cluj timisoara si sibiu sunt probleme.... felicitari pentru organizare, aveti create toate premisele pentru o super performanta.....
http://www.numaibaschet.ro/articole/articol8012-Etapa-3---BC-Mureamp537-vs-CSM-Bucureamp537ti-7960---Declaraamp539ie-Deri-Csaba-antrenor-BC-Mureamp537 [url][/url]
zapata a scris la 21 Octombrie 2010 08:37,felicitari clubului din mures pentru organizare si pentru felul in care incearca sa atraga suporterii langa echipa si modul incare comunica cu acestia.... in plus se pare ca anul acesta tg mures va castiga si batalia galeriilor din moment ce la cluj timisoara si sibiu sunt probleme.... felicitari pentru organizare, aveti create toate premisele pentru o super performanta.....
http://www.numaibaschet.ro/articole/articol8012-Etapa-3---BC-Mureamp537-vs-CSM-Bucureamp537ti-7960---Declaraamp539ie-Deri-Csaba-antrenor-BC-Mureamp537 [url][/url]
Intr-adevar au galerie bunicica Muresul da tot a noastra este mai buna......de admirat este modul in care reusesc sa comunice cu spectatorii din sala. Sincer ieri la meci am vazut o echipa foarte buna dar nu de nebatut iar CSM-ul o echipa care mi-a demonstrat ca a fost o intamplare ca ne-au batut si nu cred ca este nici pe departe echipa care a meritat victoria cu noi.Asta e. Baietii nostri au fost obositi sau au avut o zi mai proasta cu toate astea am mare incredere in ei HAI GAZU
Sambata la meci .... la ora 17 sa fiti cu totii la sala . Cei care merg la meciu de la fotbal , dupa ce e gata meciul ,sa va grabiti repede spre sala .
Buna Cristina . Incearca sa iti pui si tu o poza la avatar cum avem noi , e mai frumos
Sincer as pune o poza dar va trebui sa ma ajutati unul din voi sa imi ziceti unde sa o incarc ca nu ma prea descurc
Ai sus sub poza cu mingea de baschet niste butoane .. (acasa,calendar,galerie,faq etc... )
Acolo apesi pe profil
Dupa care pe apesi pe avatar
Dai click pe Browse alegi poza din caluculator..
Dupa care apesi pe Inregistreaza.
Acolo apesi pe profil
Dupa care pe apesi pe avatar
Dai click pe Browse alegi poza din caluculator..
Dupa care apesi pe Inregistreaza.
SoLiD- Mesaje : 50
Data de inscriere : 26/08/2010
Varsta : 32
Am reusit, multumesc deocamdata am pus-o pe asta pana am si eu o poza de la meci.Multumesc inca odata de ajutor.
Cristina de ce nu vi in galerie ?
Mi-as dori foarte mult sa vin si sa ii sustin pe baieti si din galerie......oricum sunt prezenta la fiecare meci. Doar ca astept sa vina si alte fete sa nu fiu chiar singura intre voi asta le spuneam si colegilor tai cand am vb cu ei la ultimul meci.Mi-as dori sa fie si fete in galerie si sa inteleaga ca o galerie inseamna si altceva decat injuraturi si vorbe urate.Din pacate astea sunt conceptiile unora.
Pai o sa apara si fete . Te asteptam sambata in galerie , si o sa vezi ca o sa apara si fete , cred ca asa zic si celelalte fete ca nu vin in galerie ca nu sunt fete , dar te vor vedea pe tine si vor venii si ele....Ce zici ? vi in galerie sambata ?
CEI CARE MAI AVETI POZE CU MN VA ROG INTRATI PE ID : LUCIANO_RED_DOG SA MI LE DATI ..... SI IN LEGATURA CU CRISTINA DESI NU O CUNOSC DAR AR TREBUI SA VI SI UH IN GALERIE SO SA MAI APARA FETE !!
din pacate la meciul de sambata voi fi la nunta dar asta nu inseamna ca nu sunt alturi de voi cu gandul si abia astept sa aflu cu cat o sa ii batem pe cei de la Iasi. E pacat ca meciul de la Steaua e miercurea pentru ca e unul din cele mai grele si echpia are nevoie de sustinere dar asa e, am incredere ca o sa il castigam.......va fi greu da o sa il castigam. Ma tot gandesc la moduri in care sa atragem cat mai multi tineri fete si baieti ca sa fim cat mai multi sa sa fim o super galerie, sa punem suflet si sa iasa totul foarte bine. Oricum felicitari pentru tot ce ati facut pana acum si pt.munca pe care o depuneti ca sa ii sustineti pe baieti. Noapte buna!!
Draga mea Cristina chiar daca e sa fi singura fata cu baietii din galerie,o sa te distrezi pe cinste crede-ma,baietii sunt super de treaba cu totii si o sa te faca sa te simti bine alaturi de ei.Stiu ca e aiurea cand te gandesti ca vei fi singura fata intre atatia baieti,asa credeam si eu pana am fost cu ei la Bucuresti.Si cu toate ca am fost singura fata de pe acolo m-am simtit bine,am si uitat ca numa eu sunt fata
Merita sa incerci sa mergi cu galeria la un meci chiar daca vei fi numai tu fata,o sa iti placa si dupaceea o sa mergi mereu si asa cu siguranta vor fi atrase cu timpul si alte fete.Sunt sigura de asta!
Merita sa incerci sa mergi cu galeria la un meci chiar daca vei fi numai tu fata,o sa iti placa si dupaceea o sa mergi mereu si asa cu siguranta vor fi atrase cu timpul si alte fete.Sunt sigura de asta!
DoRyNa- Mesaje : 56
Data de inscriere : 20/09/2010
Localizare : Brasov
E televizat meciul ?
nu e televizat. E televizat Mures cu Otopeni.
Paul- Mesaje : 109
Data de inscriere : 18/08/2010
Varsta : 34
pustiu pustiu pe aici. Nu zice nimeni nimic dupa asa o victorie categorica?
Paul- Mesaje : 109
Data de inscriere : 18/08/2010
Varsta : 34
Auziti,am o propunere.Sunt cateva cantece la care nu se bate in toba dupa ritm.Ar trebuii sa ne adunam la o sedinta cativa oamenii sa cantam si Luci sa bata din toba ca sa invatam ritmul corect...apoi la meciuri ceilalti se vor lua automat dupa noi iar dupa 2-3 meciuri totul va suna perfect......care sunteti de acord spuneti si o sa facem.
hory.1945- Mesaje : 126
Data de inscriere : 20/10/2010
Varsta : 28
Pagina 9 din 44 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 26 ... 44
Pagina 9 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum