intalinrea suporterilor
+38
silviujuju
cHoZ3n(FGM)
TheRobert97
catalin97
Anaxor
gicanu
victor
Spinu
adamu
Mitza
AlexandruG
#.Razna
bogdan_bcgmm
hory.1945
Lucian
cristina
DoRyNa
rusumedias
shuffle
aditarta
kimu
Catalin
Marius
ultras_medias_09
costin daniel
Alexutzzzu
Olimpiu
Nicalai
mihai_gazu
SoLiD
Paul
Gazistul
florin_med
Mircea
cineva
Maghiaru
micki
minitehnicus
42 participanți
Pagina 10 din 44
Pagina 10 din 44 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 27 ... 44
intalinrea suporterilor
Hory scrie si versurile sa vedem cum suna.Daca e asa ne intalnim miercuri la ora 18.
Maghiaru- Mesaje : 314
Data de inscriere : 16/08/2010
Varsta : 52
Re: intalinrea suporterilor
Sunt mai multe cantece....dar ma refer in special la melodia aceea ,,OOO GAZ METAN MEDIAS,,....acolo daca invatam bataia in toba va suna super.....am incercat ieri la meci...dar nu putem in timpul meciului....trebuie sa exersam la sedinta... ne vedem miercuri la 6...sa veniti cat mai multi.
hory.1945- Mesaje : 126
Data de inscriere : 20/10/2010
Varsta : 28
Localizare : Medias
Stie cineva daca s-a modificat data meciului jucat acasa cu Pitesti? Normal apare Sambata 30 oct, dar ma gandeam ca poate a fost amanat pe Duminica cum s-a intamplat si cu alte meciuri.
Paul- Mesaje : 109
Data de inscriere : 18/08/2010
Varsta : 34
INTALNIRE
DUMINICA.E TELEVIZAT LA ORA 18.
he he..ce bine. In sfarsit am si eu liber in zia cu meciul! Am crezut ca iar trebuie sa fug de la lucru.
salutare la toti,astazi la ora 20.44 au fost 259 de vizitatori online instantaneu,uitati-va si voi pe seit la rubrica cine este online:D
Ultima editare efectuata de catre Mircea in Mar Oct 26, 2010 2:00 am, editata de 1 ori
Miecuri meciu cu steaua e la ora 18 ? la ora de sedinta ? ar fi bine , vedem meciu de sus din bar
Lucian- Mesaje : 43
Data de inscriere : 11/09/2010
Varsta : 30
Maine sa veniti la sedinta la ora 18 . Vom urmarii impreuna meciul nostru cu steaua
Gazistul- Mesaje : 553
Data de inscriere : 15/08/2010
Varsta : 35
intalinrea suporterilor
Cine vine primeste o bere
Ma eu nu vin...ca nu pot...as veni...pacat ca nu mergem la Buc...lasa ca o sa ii sustinem dumineca. ....Fortza Gazu
#.Razna- Mesaje : 2
Data de inscriere : 18/10/2010
Multi nu vor venii maine , am vorbit cu majoritatea baietiilor si au zis ca nu au timp sa vina maine ...
sa pregatiti portavocile si tobele...vom sustine echipa de pe terasa
hory.1945- Mesaje : 126
Data de inscriere : 20/10/2010
Varsta : 28
Frate nu aici se publica pozele !!
Lucian- Mesaje : 43
Data de inscriere : 11/09/2010
Varsta : 30
lasa ca nu a dat in cap la nimeni. Bucura-te ca iti da poze.
Multumim . Era mult mai frumos daca eram si noi prezenti in sala , dar cum e in timpu saptamanii , nu prea ne permitem o deplasare asa de lunga . Ne vedem duminica la meciul cu Pitesti .
''Oriunde si oricand te voi urmaaa''
Cantand si demonstrandu-ti dragosteaa..
Chiar de ne va fi greu
Aici vom fi mereu
Gazu a fost tot timpu droguu meu ...
ALEEE ALEEE ALEEE ALEEEE ALEEEE
Dar stiu ca va venii si acea zi
In care tu ne vei dezamagiii
Si-atuncia vom striga
Din toata inima
GAZU esti prima dragoste a meaaaa
ALEEEE ALEEE
Cantand si demonstrandu-ti dragosteaa..
Chiar de ne va fi greu
Aici vom fi mereu
Gazu a fost tot timpu droguu meu ...
ALEEE ALEEE ALEEE ALEEEE ALEEEE
Dar stiu ca va venii si acea zi
In care tu ne vei dezamagiii
Si-atuncia vom striga
Din toata inima
GAZU esti prima dragoste a meaaaa
ALEEEE ALEEE
intalinrea suporterilor
Miercuri ne adunam in fata la sala pana la ora 15.30 La ora 15.45 autocarul v-a pleca spre Sibiu.Haideti cu totii sa ne sustinem echipa.
Ne vedem la Sibiu!! HAI GAZU si cel mai bun sa castige, cu toate ca sunt sigura ca noi vom fi invingatori
cristina- Mesaje : 78
Data de inscriere : 23/09/2010
Varsta : 38
Am ajuns si eu acasa. Ideea e ca sunt foarte suparata dupa infrangerea din seara asta da inca un sut in fund e inca un pas inainte si tot asa, nu? Sincer am cam inceput sa ma tem si de meciurile de acasa nu doar de cele din deplasare, oricum baietii au mai mult decat oricand nevoie de sustinerea noastra. Parerea mea e ca trebe sa ii sustinem si cand pierd nu doar cand ne aduc bucurie, si nu cred ca mai e nevoie de alte comentarii. SIbiul si-a luat revansa in meciul de azi pentru toate umilintele indurate in meciurile cu noi. Nu le contesta nimeni victoria asa cum nu le contesta nimeni valoarea jucatorilor nostri. Poate doar oboseala si lipsa de concentrare si-au zis cuvantul azi da eu cel putin continui sa cred in ei si cu toate astea abia astept meciul de sambata.HAI GAZU, HAIDETI BAIETI!!ne vedem sambata.
Buna Cristina,ai perfecta dreptate,noi vom tine tot timpul cu ei,sunt ai nostri,reprezinta cel mai frumos oras din lume,dupa mine,dar problema este alta,noi nu avem fata de campioni,cum cer multi,din mai multe motive,managment,antrenor,jucatori,la noi in echipa sunt 12 de toti,deci o campioana,sau cu pretentii de campioana,ar trebui sa arate altfel,parerea mea.Gazu Forever.
cristina a scris:SIbiul si-a luat revansa in meciul de azi pentru toate umilintele indurate in meciurile cu noi.
Ai idee care e raportul "umilintelor" intre Medias si Sibiu? As paria ca nu.
Problema la noi, e in primul rand antrenorul, dar nu vede nimeni, pentru ca cei din conducerea clubului habar n-au de sportul asta.
kimu- Mesaje : 6
Ma refeream la meciurile de anul trecut si eliminarea din cupa Sibiului de noi de anul asta! Asta e sunt ai nostri baietii astia si trebe sustinuti si la bine si la rau cu toate ca avem o banca foarte scurta, daca pana acum mi se parea ca avem una din cele mai lungi banci nu avem nimic de fapt pentru ca nu pot doar cativa sa faca toata treaba pentru echipa. Sunt convinsa ca toti o sa isi revina sper doar sa nu fie prea tarziu. Da cu toate astea o sa continui sa ii sustin pe baieti. Hai gazu si ne vedem sambata!!O zi buna tuturor.
Nu e nimic . Sambata sa ne adunam cat mai multi sa aratam ca suntem mereu alaturi de ei la bine si la rau ! HAI GAZU
Pagina 10 din 44 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 27 ... 44
Pagina 10 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum