intalinrea suporterilor
+38
silviujuju
cHoZ3n(FGM)
TheRobert97
catalin97
Anaxor
gicanu
victor
Spinu
adamu
Mitza
AlexandruG
#.Razna
bogdan_bcgmm
hory.1945
Lucian
cristina
DoRyNa
rusumedias
shuffle
aditarta
kimu
Catalin
Marius
ultras_medias_09
costin daniel
Alexutzzzu
Olimpiu
Nicalai
mihai_gazu
SoLiD
Paul
Gazistul
florin_med
Mircea
cineva
Maghiaru
micki
minitehnicus
42 participanți
Pagina 18 din 44
Pagina 18 din 44 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 31 ... 44
Re: intalinrea suporterilor
da,bineinteles
hory.1945- Mesaje : 126
Data de inscriere : 20/10/2010
Varsta : 28
Localizare : Medias
Va invit pe www.Medieseni.info pentru a fi la curent cu tot sportul practicat in Medias !
Gazistul- Mesaje : 553
Data de inscriere : 15/08/2010
Varsta : 35
Baieti...am nevoie de poze si video pentru a pune pe www.medieseni.info.. care ma ajuta ?
Arpi are poze,dar numai luni,iar Shony are film dar nu stie sa-l puna pe youtube,il va pune tot Arpi luni.
cum a fost baieti? rezultatul si statistica o stiu...dar atmosfera care a fost?
Paul- Mesaje : 109
Data de inscriere : 18/08/2010
Varsta : 34
atmosfera de toata jena...numai galerie nu a fost ce sa intamplat sambata la brasov...toti stateau pe scaune ...unu radea,unu vorbea la telefon...in felul asta no sa progresam niciodata
ai dreptate..de acum incolo...nu vom mai lua atat de baut
din contra....ar trebuii sa fie mai incinsa atmosfera cand suntem mai beti:)))
buna Paul,dupa parerea mea,ne-am prezentat bine,am fost 45 din care vreo 15 au fost mai in varsta,dar care au facut si ei galagie cat au putut,tuturor le-a placut galeria noastra.
Cand o sa puna Domnu Arpi videouri si poze de la meci pe forum ? Vrem sa pulicam pe www.medieseni.info
HORY-din contra....ar trebuii sa fie mai incinsa atmosfera cand suntem mai beti:))),daca mergem pana la Brasov numai ca sa bem si sa ne imbatam sa spargem geamul de la trapa de la autocar atuncea nu mai mergem nicairea si stam acasa.
Maghiaru- Mesaje : 314
Data de inscriere : 16/08/2010
Varsta : 52
Ai dreptate maghiare...dar sa stii ca nu toti suntem asa...noi mergem ptr echipa...ca exista altii care merg doar ptr alcool e partea a doua
Asa se intampla daca vin toti tiganii cu noi.... manele scandaluri stricaciuni...
SoLiD- Mesaje : 50
Data de inscriere : 26/08/2010
Varsta : 32
Adevaru frate...nu avem ce sa facem ..asta e..ramanem asa si ne facem de ras ptr ca asta e situatia nu are rost sa ne mai stresam ptr nimic
Eu am zis dinainte sa mergem la Brasov ca o sa vina 2-3 din cartieru italian si nu trebuie luati . Dar unele persoane nu m-au ascultat !
Am vorbit cu ceva baieti din Brasov si mi-au zis ca :
- La meciul acesta au fost mai multi oameni in varsta decat tineret in galeria noastra .
- Au fost si ceva copii mici , care nici nu au o legatura cu acest sport , cu cantecele galeriei.
- Oamenii din galerie au dat impersia ca sunt foarte obositi
- Multi nu se stiu manifesta
- Incercati sa renuntati la copii si la oameni in varsta pentru ca ei va striga imaginea frumoasa pe care voi incercati sa o realizati .
[b]Asa mia zis un baiat care a fost la meci , si care are experienta ca membru de galerie .
PS - L-am rugat eu sa fie cu ochii pe noi tot meciu , ptr ca a doua zi sa imi zica pe net parerile lui despre galeria noastra !
- La meciul acesta au fost mai multi oameni in varsta decat tineret in galeria noastra .
- Au fost si ceva copii mici , care nici nu au o legatura cu acest sport , cu cantecele galeriei.
- Oamenii din galerie au dat impersia ca sunt foarte obositi
- Multi nu se stiu manifesta
- Incercati sa renuntati la copii si la oameni in varsta pentru ca ei va striga imaginea frumoasa pe care voi incercati sa o realizati .
[b]Asa mia zis un baiat care a fost la meci , si care are experienta ca membru de galerie .
PS - L-am rugat eu sa fie cu ochii pe noi tot meciu , ptr ca a doua zi sa imi zica pe net parerile lui despre galeria noastra !
Gazistule...mai bine batrani si bebelusi decat adolescenti beti. Nu e asta problema. Problema e ca unii sunt lipsiti de orice urma de bun simt. Mai lasa alea cu experienta de galerie si una alta, intr-o galerie oamenii trebuie sa se simta bine, fie ca au 60 de ani fie ca au 15. Poti sa mergi de 10 ani in galerie daca nu sti sa te comporti cu oamenii din jur. Nu exista un tipar pentru cum sa te manifesti intr-o galerie...deci nu poti spune ca unii nu stiu sa se manifeste.
Paul- Mesaje : 109
Data de inscriere : 18/08/2010
Varsta : 34
Lasa Paule ca tu nu sti cum sta treaba . Tu nu ai fost la Brasov....si nu e cum zici tu...uitate la galeria Sibiana..Ploiesteana...Mureseana....vezi vreun om in varsta sau vreun copil de 11-12 ani ?
Neata, daca imi permiteti as vrea sa imi spun si eu parerea.......in primul rand am vazut si copii in galeria de la Sb, dar doar la meciurile de acasa, in al doilea rand stiti ca am fost si eu cu voi de 2 ori, la Sibiu si la Mures si sincer am incercat sa ii sustin pe baieti pentru ca nu am mers pana acolo doar de dragul de am merge, multi din cei care au fost atat la Sibiu cat si la Mures nu au cantat........e drept eu nu prea stiu cantecele da am incercat sa ii sustin asa cum am putut. Din pacate nu pot fi lasati acasa oamenii in varsta si nici parintii cu copii mici pentru ca noi ne bucuram sa fim cat mai multi, dar multi dintre cei care vin o fac doar pentru ca au transportul si intrarea asigurate si trebuie sa recunoastem ca asta e adevarul. Si daca nu se iau masuri asa va fi si de acum incolo si nu cred ca ne dorim asta.Va pup si o zi faina sa aveti!!
cristina- Mesaje : 78
Data de inscriere : 23/09/2010
Varsta : 38
Da ai dreptate....
Nea Mircea vreau sa imi anunt oficial retragerea ca lider de galerie . Vreau sa fiu un simplu membru . Sper sa gasim pe alticeva care sa conduca galeria . S-ar putea ca luna ce vine in februarie sa plec dincolo la munca si pana atunci sa gasim pe cineva sa se ocupe sa dea tonu la galerie !
Va tot stresati sa gasiti problema...hai ca va spun eu.Mediasul pur si simplu are prea putini suporteri adevarati.Eu sincer deaia merg in deplasare sa cant...nu ptr alcool,nu pentru distractie,nu pentru scandal...pur si simplu ptr sustinerea echipei...si de asta spun ca putini sunt care mai fac deplasarea ptr acest lucru.Suporteri sunt mii si mii in mediasul asta...dar trebuie ca galeria sa fie un loc liber pentru toata lumea...nu doar pt cei ce ii cunoastem...nimeni nu se naste suporter...toti devenim pe moment.Mergem sa zic la un meci,ne place foarte mult,mai mergea din nou si cu timpu oamenii sa ataseaza de club.Cam atat am avut de zis...BAFTA!
La Brasov a fost destul de aiurea dupa parerea mea.Inca de cand am fost cu galeria atata nesimtire cum am vazut acum la Brasov nu a mai fost.Unii se chinuiau sa faca atmosfera si altii nici nu aveau treaba,dansau sau faceau alte chestii.Pacat ca a fost asa Meciul a fost super si echipa merita incurajata si aplaudata mai mult,mai ales ca am fost si victoriosi.Asta e...poate pe viitor va fi mai bine.
Nu cred ca diferenta de varsta dintre persoane e o problema,poti canta si aplauda indiferent daca esti copil sau mai in varsta.Faza e ca tre sa fie atmosfera si tre sa ne dorim toti acelasi lucru.
Nu cred ca diferenta de varsta dintre persoane e o problema,poti canta si aplauda indiferent daca esti copil sau mai in varsta.Faza e ca tre sa fie atmosfera si tre sa ne dorim toti acelasi lucru.
DoRyNa- Mesaje : 56
Data de inscriere : 20/09/2010
Localizare : Brasov
Ai pefecta dreptate hory, sunt multi oameni care sunt suporteri adevarati dar prefera sa vina la meciuri si sa stea departe de galerie pentru ca sunt ideile astea preconcepute......nici eu nu merg in deplasari pentru altceva decat pentru echipa si nu ca sa intru pe gratis sau ca sa merg pe gratis. Din pacate sunt multi cei care vin doar pentru asta, sau care intra si la noi la sala cu galeria tot pentru asta.......meci de meci eu sunt la sala si ii sustin tocmai pentru ca cred atata in ei si pentru ca merita. E pacat pt ca noi ar trebui sa strangem cat mai multi suporteri, e datoria noastra. Ce sa zic eu sper in continuare ca se vor indrepta lucrurile in galerie si ca vom fi suporterii adevarati de care echipa are nevoie, fara scandaluri, distractie sau alcool. Numai bine si sa ne vedem cu bine la sala sambata.
Ultima editare efectuata de catre cristina in Joi Ian 20, 2011 12:43 am, editata de 1 ori
cristina- Mesaje : 78
Data de inscriere : 23/09/2010
Varsta : 38
Snake , Horatiu , Tibi , Soni , vreti careva sa conduceti galeria in locul meu ?
Pagina 18 din 44 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 31 ... 44
Pagina 18 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum