intalinrea suporterilor
+38
silviujuju
cHoZ3n(FGM)
TheRobert97
catalin97
Anaxor
gicanu
victor
Spinu
adamu
Mitza
AlexandruG
#.Razna
bogdan_bcgmm
hory.1945
Lucian
cristina
DoRyNa
rusumedias
shuffle
aditarta
kimu
Catalin
Marius
ultras_medias_09
costin daniel
Alexutzzzu
Olimpiu
Nicalai
mihai_gazu
SoLiD
Paul
Gazistul
florin_med
Mircea
cineva
Maghiaru
micki
minitehnicus
42 participanți
Pagina 23 din 44
Pagina 23 din 44 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 33 ... 44
Re: intalinrea suporterilor
N-ai dreptate cineva,noi ne laudam ca suntem CEI MAI TARI FANI AI ECHIPEI DE BASCHET GAZ METAN MEDIAS din Romania,cat de lasat sau de apucat nu e problema ta,cel putin incercam sa facem ceva,pe cand altii.....
Ultima editare efectuata de catre Mircea in Dum Ian 30, 2011 5:44 am, editata de 2 ori
ceva hasliu interesant de memorat,Cătălin Burlacu: "Diferenţa s-a făcut în sfertul trei, când noi am jucat extraordinar de bine în apărare, iar contraatacul - una din armele noastre principale a avut un cuvânt de spus. S-a făcut diferenţa şi la o rotaţie mult mai lungă şi fără, să jignesc, la calitatea individuală a jucătorilor. Am fost nervoşi şi noi şi ei pentru că la început au fost nişte decizii ciudate ale arbitrilor. Apoi s-a intrat într-o normalitate, iar sferturile trei şi patru au fost clar în favoarea noastră. Suntem în continuare pe locul 2, la egalitate de puncte cu primul loc. Nu putem să uităm că am pierdut la Mediaş după două reprize de prelungiri, în ultima etapă a turului. Vor veni şi ei la noi." csuasesoft.ro,
@cineva: nu stiu care din noi e mai penibil, tu care vii la bschet ca la teatru si ai pretentia sa se intample numai lucruri frumoase, sau noi care incercam sa facem totul pentru echipa noatra de suflet. Oricum nu tu decizi daca suntem penibili sau nu, te asteptam si pe tine sa ni te alaturi si sa pui suflet asa cum facem noi si atunci sa vedem daca iti schimbi parerea.Numai bine
cristina- Mesaje : 78
Data de inscriere : 23/09/2010
Varsta : 38
pfff... ce e cu bucurestenii aia? Avem complexul Bucuresti anul asta. De ei ne-am impiedecat in tur prima data si se pare ca si in retur facem la fel! ce a fost acolo?Nu am reusit sa prind nici cum tvr3. Am vazut live text meciul, de numai nervi mi-am facut!
Paul- Mesaje : 109
Data de inscriere : 18/08/2010
Varsta : 34
o seara trista ,dar se mai intampla ,capul sus si sa mergem inainte.{apropo:galeria a fost laudata de comentatorii de la tvr 3,}asa ca felicitari iar carcotasi ciocu mic despre galerie!! o sa mai creasca cu timpul!!!
nu are rost sa cautam vinovati ptr. infrangere, arbitri ne-au ciupit un pic dar nu au fost principali vinovati, baietii au prins o zi mai slaba asta e, bafta in continuare HAI GAZU
nu are rost sa cautam vinovati ptr. infrangere, arbitri ne-au ciupit un pic dar nu au fost principali vinovati, baietii au prins o zi mai slaba asta e, bafta in continuare HAI GAZU
victor- Mesaje : 40
Data de inscriere : 27/01/2011
Varsta : 49
Localizare : medias
Asta e, nu-i nimic, mergem inainte si la victorii si la infrangeri, e o seara trista dar sunt convinsa ca o sa avem multe alte seri pline de bucurie, probabil ca baietii au fost obositi. Felicitari galeriei, si is sigura ca cu timpul o sa creasca tot mai mult si o sa fie laudata de cat mai multa lume!!
cristina- Mesaje : 78
Data de inscriere : 23/09/2010
Varsta : 38
Da..daca ar canta si oamenii care vin si stau in galerie :-@
Gazistul- Mesaje : 553
Data de inscriere : 15/08/2010
Varsta : 35
Maghiaru - cand o sa apara video pe site ?
Nici un video de la meciul de ieri ? Maghiaru , Minitehnicus....pai ce faceti ?
MAGHIARU , nu pui video de la meci pe forum ?
BASCHET : GAZ METAN - POLI IASI se joaca la Medias , vezi de ce nu se mai joaca la Iasi www.medieseni.info
Foarte fain ca se joaca la Medias
hory.1945- Mesaje : 126
Data de inscriere : 20/10/2010
Varsta : 28
Localizare : Medias
intalinrea suporterilor
LA PAUZA MARE SIBIUL ARE 2 PUNCTE AVANS FATA DE STEAUA
Maghiaru- Mesaje : 314
Data de inscriere : 16/08/2010
Varsta : 52
sibiu -steaua 83-90 dupa prelungiri, gazu e pe locul 3!!!
Eu zic ca ramanem pe 2 , Avem cosuri marcate mai multe decat ei.
Steaua e pe 2 Gazu e pe 3,meciul direct se ia in calcul in acest caz,gazu a pierdut la Steaua deci e pe 3
Mda...Noi jucam cu Iasi , steaua acasa cu Mures , sper sa invinga Muresul !NU putem vedea video de la meciul cu CSM ?
daca gazu bate pe Steaua la Medias cu diferenta mai mare decat a pierdut atunci trece in fata Stelei
gazu daca bate pe steaua ,trece peste steaua indiferent de cosaveraj ptr. ca avem o victorie in plus, dar pana atunci sa batem iasu si otopeni in cupa si mai vedem pana samb viitoare, hai gazu
FRB: ”Partida dintre Politehnica Iași și Gaz Metan Mediaș se va juca la Iași”
DA, am vazut
Nasol ca se joaca la Iasi
hory.1945- Mesaje : 126
Data de inscriere : 20/10/2010
Varsta : 28
Localizare : Medias
pe probaschet.ro am vazut . Horatiu am de vanzare carte cu ISTORIA ECHIPEI DE FOTBAL , nu iti trebuie ?
Pagina 23 din 44 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 33 ... 44
Pagina 23 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum