intalinrea suporterilor
+38
silviujuju
cHoZ3n(FGM)
TheRobert97
catalin97
Anaxor
gicanu
victor
Spinu
adamu
Mitza
AlexandruG
#.Razna
bogdan_bcgmm
hory.1945
Lucian
cristina
DoRyNa
rusumedias
shuffle
aditarta
kimu
Catalin
Marius
ultras_medias_09
costin daniel
Alexutzzzu
Olimpiu
Nicalai
mihai_gazu
SoLiD
Paul
Gazistul
florin_med
Mircea
cineva
Maghiaru
micki
minitehnicus
42 participanți
Pagina 27 din 44
Pagina 27 din 44 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 35 ... 44
Re: intalinrea suporterilor
Sa stii ca ai mare dreptate Cristina,doar ca ei nu inteleg. se uita in continuare ce face unu si altu..si normal ca daca o persoana nu canta sau nu aplauda,de ce o sa o mai faca si ceilalti.Rau destul asa...sper ca pe viitor sa fie mai constienti si sa nu mai existe atatea certuri!cristina a scris:Neata, si felicitari baietilor pentru victorie!!@ Doryna sa stii ca am tot incercat sa ii conving pe baieti ca nu au rost certurile, ca sunt inutile si ca noi ne adunam ca sa sustinem echipa si nu pentru noi si ca trebuie sa lasam deoparte divergentele de orice fel, doar ca nu vor sa inteleaga din pacate, daca ar fi toti sa ne suparam , sa ne luam jucariile si sa plecam ce am face? Echipa chiar are nevoie de sustinerea noastra, a tuturor, de aportul fiecaruia oricat de mic si sper sa reusesc sa ii conving sa vina la sedinte ca e nevoie de ele...........Eu zic ca nu e nevoie sa ne uitam ce fac altii ci sa incercam sa ajutam cat ne sta in putere pentru ca sunt oameni care sa ne laude sau sa ne critice munca daca meritam si cred ca decat sa ne uitam ce face unul si celalalt mai bine ar fi sa ne gandim fiecare cum sa facem sa ajutam echipa!!
Pacat ca eu sunt mai mult la Brasov si nu ma pot implica f mult dar daca e sa aveti vreodata nevoie de ajutorul meu,cu cea mai mare placere.
DoRyNa- Mesaje : 56
Data de inscriere : 20/09/2010
Varsta : 35
Localizare : Brasov
Sambata o sa vin si eu la Medias si o sa vin cu voi in deplasare la Pitesti.Sper sa reusesc sa mai aduc ceva fete cu mine,oricum o prietena sigur vine si ea.Asa ca sper ca pana sambata sa nu mai existe certuri si sa fiti mai organizati. Si Paul te rog lasa orgoliul la o parte si hai in galerie,hai in deplasare la Pitesti si ocupa-te in continuare ca lider de galerie.Va organizati un pik inainte de deplasarea de la Pitesti si o sa vezi ca o sa fie bine.Cred ca ar trebui sa faceti o intalnire inainte de aceasta deplasare si sa puneti la punct unele chestii.Eu zic ca merita incercat si totusi ar fi mare pacat sa te dai batut Paul. Daca e sa vezi k si in aceasta deplasare vor fi certuri si nu vom fi organizati atunci da....poti renunta daca asta vrei.Dar pana atnci zic ca merita sa mai incerci,macar ptr o singura data.Si cine te-a apreciat ca lider de galerie o sa te sustina in continuare,zic eu.Deci,ce zici,faci un mic efort si revi in galerie?! Fa-o ptr ca esti suporter adevarat,fa-o ptr prietenii care te sustin si mai ales fa-o ca sa le areti celorlalti ca intr-adevar iti pasa de aceasta galerie si mai ales de echipa!
daca nici dupa 7 luni inca nu ati stabilit lucruri elementare intr-o galerie : cine bate-n tobe, cine da tonul, etc, sa ma ierte D-zeu dar in veci pururi nu veti reusi sa formati o galerie. Eu sunt unul din cei care zicea Gazistul ca incepe sa cante din sala si de multe ori voi ramaneti defazati de sala. Treziti-va, ca vine play-off-ul.
aditarta- Mesaje : 3
Data de inscriere : 21/08/2010
Transportul ptr.sambata e ca si aranjat.Ramane doar sa stabilim ora plecarii.Te asteptam si pe tine aditarta daca te lasa mamica sa vi.
Maghiaru- Mesaje : 314
Data de inscriere : 16/08/2010
Varsta : 52
Sambata la ce ora ii plecarea la Pitesti??
Haideti cati mai mult sa incurajam echipaaaa !!! FORTZA GAZUUUU!!!!!
Haideti cati mai mult sa incurajam echipaaaa !!! FORTZA GAZUUUU!!!!!
Marius- Mesaje : 16
Data de inscriere : 12/09/2010
E televizat meciul ?
Gazistul- Mesaje : 553
Data de inscriere : 15/08/2010
Sambata plecam din fata salii polivalente la ora 12.
e televizat?
La 12 e plecarea maine din fata Salii Polivalente?
hory.1945- Mesaje : 126
Data de inscriere : 20/10/2010
Varsta : 28
Localizare : Medias
nu nuuu!! Plecarea e la 12 din fata Salii Polivalente! )
Paul- Mesaje : 109
Data de inscriere : 18/08/2010
Varsta : 34
E nasol ca nu e televizat meciul . Televizeaza sibiu - mures , meci fara nici un farmec .
Ce e cu scorul de la Pitesti?? ma poate lamuri cineva daca sunt actualizate rezultatele? nu pot sa cred si nu vreau sa cred ca pierdem sau oare chiar o sa pierdem iar?
cristina- Mesaje : 78
Data de inscriere : 23/09/2010
Varsta : 38
la Pauza Pitestiu ne conduce la vreo 25 de pct diferenta , galeria e la pamant , nu prea canta oamenii .
Aha asta e.......multumesc de informatie Paul, se pare ca atat pot baietii azi!!iar in legatura cu galeria.................sper sa fie sustinuta echipa cat mai bine daca tot au mers 28 de oameni pana acolo.
Ma tine cineva la curent cu evolutia echipei cat si a galeriei !
Ma gandeam eu ca nu te lasi si ca te informezi
Astept meciul cu Sibiu
Nu se poate ca o echipa ca a noastra , cu bani , care isi doreste Cupa si Campionatul , sa piarda la Pitesti , intr-un meci in care nu am condus niciodata . La pauza meciului Pitestenii aveau vreo 25 de pct difetenta . Daca o tinem tot asa , poate cadem undeva pe 7-8 , pacat . Nu stiu ce se intampla , urmeaza un meci important cu Sibiu , daca nici pe ei nu-i batem , atunci nici nu mai vin la sala la meciuri .
Trebuie sa facem atmosfera cu Sibiu . O sa vina multi sibieni , si sa nu ne facem de ras , oamenii din sala o sa fie pregatiti , cel mai bine luati toate tobele , 4 , sau cel putin 2-3 , si aia alba ce se aude tare cu bass...aia e super...TREBUIE SA FACEM SHOW IN SALA , sa fim laudati de sibieni , sa-i lasam cu gura cascata !
OAMENI AM AUZIT CA MA VORBITI PE LA SPATE , CA EU NU MAI VIN IN GALERIE , CA NU MAI VREAU SA DAU TONU LA GALERIE CA DE CE NU SUNT PLATIT . TERMINATI IN PUII MEI CA NU AM NEVOIE DE BANI , PUR SI SIMPLU NU MAI VREAU EU SA FAC PARTE DIN GALERIE . NICI NU MA PREA PASIONEAZA SPORTUL ACESTA , NU ARE ROST SA IMI BAT CAPU ATAT.
Atunci de ce ai spus ca fiecare lider de galerie primeste lunar 150--200 de roni?Daca nu te pasioneaza sportul asta,atunci de ce te tot zdrobesti atata?Apropo(--galeria e la pamant , nu prea canta oamenii --)sa sti ca baietii si-au facut foarte bine treaba si cu STEAUAsi ieri cu PITESTIUL.Asa ca nu mai baga atatea fitile.tu fati galeria ta daca vrei (poti) si nu e nici o problema.Era sa uit--tare mult ti-ai batut capul--
Ba dar dc naiba toti scoateti vorbe aiurea fara sa va ganditi.Auzi la ei ca galeria a fost la pamant.A fost de departe cea mai buna deplasare si am cantat mai frumos ca niciodata mai ales spre final.Astia ,,asazisi suporteri,, mai bn taceti ca nu stiti nimic;)
Pagina 27 din 44 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 35 ... 44
Pagina 27 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum