intalinrea suporterilor
+38
silviujuju
cHoZ3n(FGM)
TheRobert97
catalin97
Anaxor
gicanu
victor
Spinu
adamu
Mitza
AlexandruG
#.Razna
bogdan_bcgmm
hory.1945
Lucian
cristina
DoRyNa
rusumedias
shuffle
aditarta
kimu
Catalin
Marius
ultras_medias_09
costin daniel
Alexutzzzu
Olimpiu
Nicalai
mihai_gazu
SoLiD
Paul
Gazistul
florin_med
Mircea
cineva
Maghiaru
micki
minitehnicus
42 participanți
Pagina 28 din 44
Pagina 28 din 44 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 36 ... 44
Re: intalinrea suporterilor
Maghiare mai bine termina ca daca vreau eu , ramaneti fara oameni , eu iam adus in galerie eu i pot lua de la galerie . Si nu eu am zis ca e la pamant galeria , ma tinut cineva la curent , si mia zis .....cu steaua a mers bine galeria , doar nu au fost oameni la tobe cara sa bata bine....
Gazistul- Mesaje : 553
Data de inscriere : 15/08/2010
Varsta : 35
Nu se poate asa ceva, e inadmisibil ca o echipa ca a noastra cu pretentii la un loc cat mai bun, cu pretentii la castigarea Cupei o echipa care a batut Asesoft, Mobitelco, Timisoara si Steaua sa se impiedice iar si de cine? de Pitesti...........nu se poate sa aiba toti o zi proasta, 1, 2 sunt de inteles da chiar toti? Sa fim seriosi, la fani s-au gandit? la voi cei care ati mers pana acolo sa ii sustineti? la cei care meci de meci ii sustinem asa cum putem, nu cred asta. In fine au asteptari sa fim cat mai multi sambata, o sa fim inca odata alaturi de ei dar ei ne demonstreaza ca merita sa ii sustinem? ce o sa facem la Cluj daca la Pitesti am luat bataie asa de crunt? daca nu ne arata macar un pic de respect nu stiu zau daca sala va fi plina cum era odata. Pacat!!
cristina- Mesaje : 78
Data de inscriere : 23/09/2010
Varsta : 38
La cluj sanse minime avem . Nu stiu cxe se intampla cu echipa , batem asesoftu , cluju si steaua , dar pierdem cu echipe ca csm bucuresti , pitesti......sunt tare curios ce vom face la Iasi
Ma baiatule eu nu an de ce sa termin.In al doilea rand cu ceea ce vrei sa spui tu (Maghiare mai bine termina ca daca vreau eu , ramaneti fara oameni , eu iam adus in galerie eu i pot lua de la galerie)este doar o iluzie a ta.S-a vazut inca o data ca oameni pe care i-ai adus tu(multi dintre ei au venit cu noi la PITESTI)si a fost super galeria si fara tine.Asa ca daca oameni pe care i-ai adus tu vor sa plece o pot face(este alegerea lor si o respect).Noi sintem curiosi sa vedem pe viitor ce poti realiza tu de unul singur fara ajutor din partea altora.Timpul le v-a rezolva pe toate.Pe aceasta cale rog toti suporterii din galerie sa aleaga cine vrea sa continue(sa mearga mai departe cu noi)s-au pe cei care vreau sa se retreaga(sa continue cu tine)sa o faca.EU personal as fi bucuros sa poti sa le oferi si tu ceea ce am putut sa le oferm noi.(---Si nu eu am zis ca e la pamant galeria , ma tinut cineva la curent---),spunei la acel cineva sa te deconecteze ca te informeaza gresit.
Maghiaru- Mesaje : 314
Data de inscriere : 16/08/2010
Varsta : 52
Nu vreau nici sa retrag oamenii din galerie , nici sa provoc cearta . Nu ma tenteaza sa fac galerie , si hai sa mai terminam cu astea , ne asteapta un meci greu .
Maghiare sami lasi si mie id tau de mess(daca ai)....si poze cv nu puneti?...Vreau sa le mai spun tuturor care ne-au criticat ca a fost cea mai reusita si cea mai frumoasa deplasare si sa stiti ca si acei ,,batrani,, au cantat foarte frumos si am facut atmosfera...Am fost in partea ceaalalta de sala si galeria s-a auzit superb asa ca mai taceti voi care nu stiti.
hory.1945- Mesaje : 126
Data de inscriere : 20/10/2010
Varsta : 28
Localizare : Medias
Horatiu mai termina , e primadata cand te aud ca ti-a placut galeria , oricum tu de multe ori ai zis ca nu mai vi in galerie , chiar si mie mi-ai zis ca nu mai mergi in galerie , esti prea ocupat cu echipa de fotbal Fc Timisoara .
Mai bine terminati cu astea , mai bine pregatiti-va ca urmeaza meciu cu Sibiu . Iar sibienii vor venii in numar mare , pregatiti-va sa faceti o atmosfera ca sa-i lasati cu gura cascata pe sibieni , si care sa zica a doua zi ca Mediasu are o galerie frumoasa .
Ce am zis,ce nu am zis dar macar eu vin la meciuri nu renunt asa usor
In fine,mai bine punem punct la discutia asta ca vad ca nu duce nicaieri.
salutare tuturor mediesenilor HAI GAZUUU
Ultima editare efectuata de catre gicanu in Mar Feb 22, 2011 3:08 am, editata de 2 ori
gicanu- Mesaje : 6
Data de inscriere : 22/02/2011
salut gicu.bine ai venit pr forum
Maghiaru- Mesaje : 314
Data de inscriere : 16/08/2010
Varsta : 52
Salut gicule ..
Esti gicu asta care tot vine imbracat la meciuri in alb si negru ?
ne vedem sambata la sala trebuie sa cistigam fortza gazu
gicanu- Mesaje : 6
Data de inscriere : 22/02/2011
Sa speram
Sibiu nu mai e aceea echipa ce a fost acum 2-3 ani...e o echipa slabuta....facem 100 sigur
Salutare tuturor, am stabilit pentru miercuri 23.02.2011 la ora 18 la Pizza Roma la nefumatori sedinta ca sa punem la punct multe lucruri in legatura cu meciul de sambata si cu cele care urmeaza.........sper sa fim cat mai multi pentru ca fiecare din noi sa ne putem expune parerea. Va rog mult sa incercati sa va rupeti fiecare din timpul vostru macar putin ca sa putem discuta cat mai multe lucruri, mai ales ca la meciuri nu ne putem intelege. Va astept pe toti!! Va multumesc!!
Am inteles ca meciul cu CSU se joaca de la ora 17 , e adevarat ? Am vazut pe forum la Sibieni. Ar fi bine , ca pot vedea meciu nostru de fotbal de la inceput , care incepe la 7.
Astazi 23.02 ora 18, intrunirea v-a avea loc la Pizza Roma,la nefumatori,intrunirea v-a fi televizata !!!
La ce ora e meciul sambata ?
Da ne vedem azi la ora 18 la Pizza Roma dar la fumatori, oricum o sa ne intalnim acolo
Pagina 28 din 44 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 36 ... 44
Pagina 28 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum