IMN
+10
romi
SoLiD
cHeLo0
wade
cineva
Paul
Mircea
Gazistul
minitehnicus
Maghiaru
14 participanți
bcgazmetanmedias :: Forum :: Diverse
Pagina 3 din 4
Pagina 3 din 4 • 1, 2, 3, 4
Re: IMN
o traducere motamo ar venii cam asa:
Gazule Gazule Gazule Gazule ....
Oriunde ai jucaaa
Vom fi mereu cu tineee
Tu esti viata meaaa
Si te iubim sti bineee
GAzule Gazule GAzule Gazule....
pe ritmul asta:
https://www.youtube.com/watch?v=gX-HP7V4aaw
Gazule Gazule Gazule Gazule ....
Oriunde ai jucaaa
Vom fi mereu cu tineee
Tu esti viata meaaa
Si te iubim sti bineee
GAzule Gazule GAzule Gazule....
pe ritmul asta:
https://www.youtube.com/watch?v=gX-HP7V4aaw
Ultima editare efectuata de catre Paul in Lun Aug 23, 2010 7:39 pm, editata de 1 ori
Paul- Mesaje : 109
Data de inscriere : 18/08/2010
Varsta : 34
Oooooooooooo(cu mainile intinse in fata) HAIDEEE GAZULEEEE OOOOOOOOOOO , NOI PENTRU TINE CANTAM TOTIII , SI DACA TUUUU , TE VEI LUPTAAAA , DE BUCURIE VOI SARII SI VOI CANTAAAAA , DOUA CULORII , CE LE ADORRRR VOI CANTA PENTRU TINE PANA MORRR ! ALEEE ALEEE ALEEEE ALEE HAI GAZULEEEE ALEEE ALEEEE ALEEE HAI GAZUULEEE... cam asa ceva..sau la sfasit modificam...zicem altceva in loc de alee alee hai gazulee..sau cum vreti ... exemplu https://www.youtube.com/watch?v=u0rMe2Vyb9E
Gazistul- Mesaje : 553
Data de inscriere : 15/08/2010
Varsta : 35
Tot e ceva ) din 4 oameni is 3 idei )) acum sa ne punem toti de acord pe una .. si sa ii dau bataie ..
wade- Mesaje : 17
Data de inscriere : 23/08/2010
Localizare : Miami
) Oare ce zice Domnu Mircea despre videoclipul care lam postat cu Grecii ?
la postat si el, in ultimul link , e acelasi
buna asta gazistule. Se potriveste ceea ce ai compus tu pe faza de la greci
eu sunt foarte optimist si increzator,eu cred ca putem pune ceva tare pe picioare,avem un mare atu,pe care multe echipe de baschet si orase nu-l au si anume ca la noi fenomenul baschet este foarte cunoscut si are traditii de prin 1950,tot timpul am avut jucatori valorosi formati in Medias,care au activat la echipe cu renume,chiar si la nationala am avut si capitan de echipa,pe acest atu mizez,si au sa vina multi in galerie si nu numai.wade a scris:Cu toate ca nu sunt foarte optimist in legatura cu galeria . nu cred ca o sa vina oameni seriosi , care sa strige din rasputeri meci de meci .. ar fi foarte frumos , dar Nu vad in stare in medias sa se stranga macar 100 de oameni, caci totusi sala e mica si se vor face auziti..si apoi dupa inceput daca se dovedesc seriosi sala vor fi alaturi , dar eu nu vad acesti 100 de oameni care sa strige ..
Mai bagati si voi cateo idee cate ceva .. ca doar de 1 singur nu poti compune cantece ... uitati-va cati sunt la river , la boca.. la dinamo , .. la panathinaikos .. app de panath .."horto magiko" intradevar magic .. dar niciodata in romania nu ai sa vezi asa ceva !!!
wade a scris:Cand intra-n sala , nu ne e fricaaa sau Venim la sala , si n-avem frica
Avem in minte , Doar o echipaaa
Vrem sa o sustinem , cand ii e greu
Sa-I fim alaturi ,acum si mereu
Gaz Metan Gaz Metan
Gaz Metaan , Gaz Metaaaaaaaan
sau la refren in loc de Gaz metan , Gaz metan merge Hai Gazuu , Hai Gazuuu , hai Gazuuu Hai Gazuuuuu !!
asta ar putea fi o strofa , daca aveti ceva inbunatatiri putem modifica sa sune cat mai bine si sa prinda la public ...
apoi trebuie sa mai compunem inca o strofa si ajunge !!! o sa sune super ca le repetam de cate 2-3 ori ...si 5 minute o sa fie sigur
pareri?
vin si eu cu o varianta putin modificata la ceea ce ai facut tu:
Venim la salaaa si n-avem fricaaa
Avem in minteee doar o echipaaaa
Vrem s-o sustineeeem cantati cu noooi
Sa-i fim alatuuuri strigati si voooi!!
GAZULE GAZULE GAZULE GAZULEEEE
pe melodia: https://www.youtube.com/watch?v=gX-HP7V4aaw
Asa ne referim putin si la public si probabil ca se vor apuca sa stige si ei. Ce ziceti?
Ultima editare efectuata de catre Paul in Lun Aug 23, 2010 8:18 pm, editata de 1 ori
ar mai trebuii inca o strofa...o sa ma gandesc.
Bravo Paul...ai gasit o strofa f buna , inca una si ar fi excelent !
eu am doar putin merit aici... wade a venit cu ideea principala
Venim la salaaa si n-avem fricaaa
Strofa 2 ar putea suna cam asa ..
Avem in suflet , doua culooorii
Albul si negrul , si mii de fiooori
Steaguri,fularee, si-n deplasare
Oriunde=am fii ,Gazul e tareeee
GAZULEE GAZULEE, GAZULEEE GAZULEEEEE
Sau ultimele 2 versuri pot fi inlocuite daca aveti o idee mai buna !! si uite asa avem un hit in devenire )
pareri sugestii??
Strofa 2 ar putea suna cam asa ..
Avem in suflet , doua culooorii
Albul si negrul , si mii de fiooori
Steaguri,fularee, si-n deplasare
Oriunde=am fii ,Gazul e tareeee
GAZULEE GAZULEE, GAZULEEE GAZULEEEEE
Sau ultimele 2 versuri pot fi inlocuite daca aveti o idee mai buna !! si uite asa avem un hit in devenire )
pareri sugestii??
Si inca una ce cred ca ar suna misto ar fi molodia asta https://www.youtube.com/watch?v=yB7FZq6H4As&feature=related bineinteles fara trompete doar cu tobe si versurile simplu.. Haide haide haide haide haide haide haide haide haide haide gazuuuuu .si tot asa
merge pe asta,ideea este sa fie cat mai simplu,ca sa poata sa invete sa cante si copii,femeile ma rog,toata sala.wade a scris:https://www.youtube.com/watch?v=gX-HP7V4aaw pe asta
nu cred sa fie atat de greu incat sa nu se invete de toata lumea.. mai ales daca va suna bine.. eu am incercat... dar nu sunt chiar compozitor.. si de unul singur ..sau nici 2-3 nu reusim nimic,,,trebuie lume ..ajutor .. si vointa
Gazuleeee.. Gazuleeee... gazulee gazuleeeeeeeEEEEEe
Gazuleeee.. Gazuleeee... gazulee gazuleeeeeeeEEEEEe
Nu aveti nici unu drum maine dimineata spre Sibiu ?) mi-e lene sa merg singur
wade-referitor la cei 100 de spectatori seriosi
aici ai dreptate.nu vor fi niciodata 100 de oameni care sa cinte in galerie,dar 20-30,tot vor fi si daca impreuna vom reusi sa comunem un imn frumos pe o melodie rezonabila,care sa prinda publicului spectator ,sunt ferm convins ca va cinta toata sala cu ajutorul galeriei care va avea rolul de a [deschide balul],si de ai trezi pe aceeea care vin la baschet ca la teatru[DIN PACATE SUNT DESTUI].DECI SPER DIN TOT SUFLETUL,CA LA INCEPEREA CAMPIONATULUI,SPECTATORII MEDIESENI SA FIE PLACUTI SURPRINSI DE CEEA CE INCERCAM IMPREUNA SA FACEM.deci ideea de baza este sa cooptam cit mai multe persoane in acest FAN CLUB,IAR MEDIASUL SA AIBE UN PUBLIC EXTRAORDINAR PE CARE ECHIPA IL MERITA.
minitehnicus- Mesaje : 267
Data de inscriere : 14/08/2010
Localizare : Medias
CANTECE
Ce parere aveti?se potriveste melodia https://www.youtube.com/watch?v=UVS2_QAB6uE&feature=related cu versurile urmatoare;ooooo hai gazule ooooo,noi ptr.tine cantam toti si daca tu vei lupta,de bucurie voi sarii si voi canta,doua culori ce le ador,voi canta ptr.tine pana mor,gazu acum,gazu mereu,o singura echipa in sufletul meu....
Maghiaru- Mesaje : 314
Data de inscriere : 16/08/2010
Varsta : 52
Cantece
Dar de melodia https://www.youtube.com/watch?v=oaeO-wnR0ao&feature=related cu versurile urmatoare;ale haide gazu ale,ale haide gazu ale,ale haide gazu ale,ale haide gazu ale,gazu este echipa mea,gazu este iubirea mea,gazu vom fi mereu,gazu la bine si la greu ale haide gazu ale,ale haide gazu ale,ale gazu alehaide ,ale gazu alehaide.
Eu zic ca se potrivesc bine.Voi?
eu zic ca ar suna mai bine doar ....ALEEE FORTA GAZU ALEEE , ALEEEE FORTA GAZUU ALEEEEE>....tot asa
Pagina 3 din 4 • 1, 2, 3, 4
bcgazmetanmedias :: Forum :: Diverse
Pagina 3 din 4
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum